Ketenzorg-Onderwijsdag GHC: 19 september 2024

19 juli 2024

Op donderdag 19 september aanstaande organiseren we vanuit de GHC voor de zesde keer de Ketenzorg-Onderwijsdag. Deze dag is voor alle praktijkondersteuners, -verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten van bij de GHC aangesloten praktijken.

IMG-20230921-WA0022.jpg

Bij de Ketenzorg-Onderwijsdag draait het om nieuwe kennis opdoen over actuele ketenzorgonderwerpen. Zo is er aandacht voor de mogelijkheden van de ergotherapeut, persoonsgerichte astmazorg, laaggeletterdheid en digitale vaardigheden. Ook kom je meer te weten over proactieve zorgplanning, obesitas en krijg je antwoord op de vraag ‘Hoe houd ik alle ballen in de lucht’. Traditiegetrouw gaat deze bijeenkomst ook over met elkaar sparren onder het genot van een kop koffie, een uitgebreide lunch en andere versnaperingen. Op die manier ga je goed geïnformeerd en met inspirerende ontmoetingen het najaar in.

De terugblikken van de edities in 2022 en 2023 geven een mooi beeld van hoe dit er aan toe gaat. We hopen je te mogen begroeten op de zesde editie van de GHC Ketenzorg-Onderwijsdag!

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar deze Elann-webpagina. Schrijf je snel in, de workshops lopen al aardig vol.

Terug naar overzicht