Nieuwe collega: Floor Feddes

19 juli 2024

We hebben een nieuwe collega! Op 1 juli jl. is Floor Feddes gestart bij ons als projectmedewerker. Ze gaat ondersteunen bij de implementatie van MTVP, bij de interventies Welzijn op Recept en Multidisciplinair Overleg (MDO). Maar eigenlijk is ze niet helemaal nieuw bij ons. Want in het halfjaar daarvoor was ze hier ook al te vinden, omdat ze haar scriptie schreef over het onderwerp Welzijn op Recept. Dit deed ze voor haar studie Management in de Zorg aan de Hanzehogeschool.

floor feddes foto 2.png

Floor verdiepte zich bij ons in de onderzoeksvraag: hoe kunnen we Welzijn op Recept implementeren binnen de provincie Groningen? En dit deed ze voortvarend. Ze rondde haar scriptie af met een prachtige 8,1 als eindcijfer vanuit de Hanzehogeschool. Hierbij ontwikkelde ze samen met collega’s en andere betrokkenen een praktische toolbox voor huisartsenpraktijken om te werken met Welzijn op Recept. Goed gedaan Floor!

We stelden haar enkele vragen.

Hoe heb je je scriptieperiode ervaren?
“Ik heb mijn scriptieperiode als erg leuk ervaren, omdat ik veel in gesprek ben geweest met mensen binnen de GHC, maar ook met professionals uit het werkveld. Daarnaast heb ik een product opgeleverd die aansluit op de behoefte van alle betrokkenen en ook daadwerkelijk wordt gebruikt in de praktijk.”

Hoe vind je het om te werken bij de GHC?
“Wat mij erg aanspreekt aan de GHC is de open werksfeer, het enthousiasme om elkaar te helpen en dat we bezig zijn om de huisartsenzorg toekomstbestendig te maken. Ik vind het leuk om naar bestaande processen te kijken, met mensen in gesprek te gaan om vervolgens te zoeken naar verbeterpunten en oplossingsrichtingen.

Terug naar overzicht